De plek om alles over sales te leren.

Bij Sales Domination begrijpen we dat ware vrijheid niet alleen gaat over financiële onafhankelijkheid, maar ook over de flexibiliteit om je eigen uren te bepalen en overal ter wereld te kunnen werken. Ons doel is om jou deze ultieme vrijheid te bieden door middel van onze gespecialiseerde sales coaching en trainingsprogramma’s.

Jouw mentoren bij Sales Domination

Andy Been, de drijvende kracht achter Sales Domination, combineert zijn uitgebreide ervaring in sales met een passie voor het coachen van anderen, om jou de vaardigheden te leren die je nodig hebt om in elk aspect van je leven te slagen. Zijn benadering is gebaseerd op het principe dat iedereen met de juiste begeleiding en toewijding kan excelleren in sales.

community leden
0 +
betaalde leden
0 +
jaar ervaring
0 +

Wat kan je verwachten bij Sales Domination?

Ons traject is ontworpen om jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling te versnellen. Door een combinatie van live coaching, praktische oefeningen en een ondersteunende community, zorgen we ervoor dat je niet alleen leert verkopen, maar ook leert hoe je deze vaardigheden kunt toepassen voor een vrijer en zelfstandiger leven.

Mindset

Ontwikkelt de mentale veerkracht en strategische denkwijze die nodig zijn om succesvol te navigeren in de volatiele cryptomarkten.

Feedback calls

Biedt inzicht in strategieën, gericht op het maximaliseren van rendementen en het minimaliseren van risico's in crypto.

Opleiding

Levert uitgebreide educatieve middelen en trainingen om diepgaand begrip van de cryptosector en zijn kansen te bevorderen.

Livestreams

Verzorgt directe toegang tot expertanalyses en marktupdates, essentieel voor het maken van geïnformeerde handelsbeslissingen.

Community

Bouwt een sterke, ondersteunende gemeenschap voor het uitwisselen van kennis, strategieën en ervaringen met gelijkgestemden.

Analyses

Verschaft technische en fundamentele analyses om leden te helpen bij het identificeren van veelbelovende crypto-investeringen.

Over de opleiding

We focussen op het ontwikkelen van je communicatieve vaardigheden, het verbeteren van je overtuigingskracht en het versterken van je zelfvertrouwen. Dit alles terwijl we je leren hoe je efficiënt je eigen werktijden kunt bepalen en je inkomen kunt maximaliseren.

Zelfontwikkeling

Verhoog je motivatie en leer effectief je tijd te managen om een optimale balans tussen werk en privé te bereiken. Door jezelf voortdurend uit te dagen en te streven naar persoonlijke verbetering, kun je jezelf positioneren voor succes in zowel je professionele als persoonlijke leven.

1
Verkoopstrategieën

Meester geavanceerde technieken voor het behalen van verkoopdoelen en het substantieel verhogen van je inkomen. Door een diep inzicht te ontwikkelen in de psychologie van het verkopen en effectieve strategieën toe te passen, kun je je verkoopprestaties naar een hoger niveau tillen.

2
Real-world Praktijk

Oefen je salesvaardigheden in realistische situaties, ondersteund door ervaren coaches die je voorzien van feedback en begeleiding. Deze praktijkgerichte benadering helpt je om theorieën om te zetten in actie en verbetert je vermogen om met echte klanten om te gaan.

3
Community Support

Sluit je aan bij een netwerk van gelijkgestemden voor onmisbare steun, inspiratie, en mogelijkheden tot samenwerking. Deze community biedt een platform voor het uitwisselen van kennis, het delen van successen en uitdagingen, en het bevorderen van professionele groei.

4
Voortdurende Groei

Ontwikkel je verder met continue toegang tot educatie en persoonlijke coaching, waardoor je altijd vooroploopt in je vakgebied. Door te investeren in je persoonlijke en professionele ontwikkeling, kun je je carrière voortdurend naar nieuwe hoogten leiden.

5

Leden successen in beeld

Duik in de resultaten van onze community met screenshots die hun trading successen tonen. Deze beelden onderstrepen de effectiviteit van onze strategieën en educatie, en tonen aan wat je kunt bereiken met gedegen kennis en inzet in de wereld van crypto.

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Default Title

Leren van de beste closers in Nederland?

Onze opleiding is ontworpen voor zowel beginners als ervaren sales professionals die hun prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Van het ontwikkelen van een winnende mindset tot het leren van de kunst van het sluiten van deals, wij bieden je de tools en technieken om te excelleren.

De meestgestelde vragen

Stap in de wereld van Sales Domination, waar elk aspect van je ontwikkeling als sales professional wordt versneld. Ontdek hoe onze geavanceerde opleidingen, persoonlijke coaching en een dynamische community jouw pad naar succes in sales en persoonlijke vrijheid kunnen smeden.

Voor wie is Sales Domination coaching bedoeld?

Sales Domination coaching is ontworpen voor iedereen die zijn verkoopvaardigheden wil verbeteren, ongeacht het ervaringsniveau. Of je nu net begint in de verkoop of een ervaren professional bent die zijn prestaties wil optimaliseren, onze coaching en trainingen bieden de kennis, strategieën en ondersteuning die je nodig hebt om te slagen.

Wat maakt Sales Domination anders dan andere sales trainingen?

Onze benadering is uniek omdat we niet alleen focussen op de theoretische aspecten van verkoop, maar ook op praktische toepassing, persoonlijke ontwikkeling, en community support. We bieden een holistische aanpak die je niet alleen leert hoe te verkopen, maar ook hoe je deze vaardigheden kunt toepassen om persoonlijke en professionele vrijheid te bereiken.

Hoe lang duren de coachingstrajecten?

De duur van onze coachingstrajecten varieert, afhankelijk van het specifieke programma en je persoonlijke voortgang. We bieden zowel kortdurende cursussen als langdurige mentorships, met de flexibiliteit om je opleiding aan te passen aan je eigen schema en behoeften.

Kan ik de coaching volgen terwijl ik fulltime werk?

Ja, onze programma’s zijn ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Je kunt deelnemen aan onze coaching en trainingen op een manier die past bij je huidige werk- en levensstijl. Dit betekent dat je je vaardigheden kunt ontwikkelen zonder je huidige professionele verplichtingen te verstoren.

Wat voor soort ondersteuning kan ik verwachten van de community?

Onze community biedt een dynamische mix van support, van peer-to-peer netwerkmogelijkheden tot professionele begeleiding van ervaren verkopers en coaches. Leden kunnen vragen stellen, inzichten delen, succesverhalen uitwisselen, en elkaar motiveren om doelen te bereiken.

Hoe meet ik mijn vooruitgang tijdens het coachingstraject?

Vooruitgang wordt gemeten door middel van een combinatie van zelfevaluatie, feedback van coaches, en meetbare resultaten in je verkoopprestaties. We stellen duidelijke doelen aan het begin van je traject en volgen je voortgang door middel van regelmatige beoordelingen en aanpassingen aan je plan waar nodig.