Diensten

Hieronder vindt u uitgebreide informatie over de veelzijdige diensten die wij aanbieden aan bedrijven. Wij streven ernaar om elk bedrijf te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die gericht zijn op het verbeteren van efficiëntie, het verhogen van productiviteit en het stimuleren van groei.

1

Kelderafdichting: Bescherm uw fundament

Heta Lucht- en Waterdichte Technieken garandeert een droge en veilige kelder door geavanceerde afdichtingstechnieken toe te passen. Onze oplossingen zijn geschikt voor zowel nieuwe constructies als renovatieprojecten, waardoor uw kelder weerbestendig wordt tegen elke vorm van vocht.

2

Luchtdichting: Optimaliseer uw comfort en efficiëntie

Onze luchtdichtingsservices zorgen voor een naadloze afdichting van alle kieren en naden in uw bouwconstructie, vooral rondom kozijnen en andere openingen. Dit resulteert in een verbeterde energie-efficiëntie van het gebouw en een comfortabeler binnenklimaat.

3

Epoxy voegen: Duurzame afwerking voor kritische omgevingen

De epoxyvoegdiensten van Heta Lucht- en Waterdichte Technieken zijn ideaal voor ruimtes waar hygiëne en duurzaamheid van cruciaal belang zijn, zoals keukens en zwembaden. Onze hoogwaardige epoxyvoegen overtreffen traditioneel voegwerk in sterkte en levensduur, waardoor ze een essentiële keuze zijn voor commerciële en residentiële projecten.