Breed spectrum in installatie- en onderhoudsdiensten

Met meer dan 30 jaar ervaring bieden wij een uitgebreid aanbod van diensten, van dakwerkzaamheden tot zonnepanelen, gericht op zowel particulieren als bedrijven. Onze expertise garandeert kwaliteit en betrouwbaarheid.

Installatie Expertise

Vakkundige uitvoering in installatietechniek

Duurzame Energie

Innovatieve oplossingen voor energie

24/7 Ondersteuning

Betrouwbare service op elk moment

Gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid in elke installatie

Als erkend InstallQ en Techniek Nederland lid, combineren wij vakmanschap met de nieuwste technologieën om aan uw specifieke wensen te voldoen. Ons leerbedrijf ondersteunt de ontwikkeling van nieuwe vakmensen.

projecten gedaan
0 +
teamleden
0 +
jaar ervaring
0 +

Uw oplossing voor al uw installatiewerken

Een totaalpakket aan installatiediensten, van traditioneel loodgieterswerk tot geavanceerde systemen voor duurzame energie, biedt Installatiebedrijf Engeltjes een brede reeks aan oplossingen. Of het nu gaat om het aanleggen van nieuwe installaties, onderhoud van bestaande systemen, of innovatieve energiebesparende maatregelen, onze expertise dekt alle facetten van uw behoeften.

Diverse diensten

Van dakwerk tot duurzame energieoplossingen.

Klantgericht

Elk project krijgt onze volle aandacht.

Erkende kwaliteit

Erkend door InstallQ en Techniek Nederland.

Oplossing gericht

Voortdurende innovatie in technologie.

Uitgebreid Dienstenaanbod

Van kleine reparaties tot de installatie van complete systemen, Installatiebedrijf Engeltjes is uw partner in elk project, groot of klein. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zijn wij in staat om u te voorzien van zowel routinematig onderhoud als de volledige installatie van nieuwe systemen. Wij begrijpen dat elk project uniek is en vereist een op maat gemaakte aanpak, daarom luisteren we aandachtig naar uw wensen en eisen. 

Dakwerkzaamheden

Gespecialiseerd in dakbedekkingen met bitumen en zink voor langdurige bescherming en esthetiek.

Duurzame oplossingen

Innovatieve energieoplossingen met zonnepanelen en warmtepompen voor duurzaamheid en kostenbesparing.

Installatiewerk

Betrouwbare installatie en onderhoud van gas-, water-, en elektrasystemen voor veiligheid en efficiëntie.

Onze projecten: van visie naar realiteit

Duik in ons uitgebreide portfolio en ontdek hoe onze expertise en op maat gemaakte oplossingen bijdragen aan het realiseren van de ambities van onze klanten, wat resulteert in een reeks van succesvolle projecten die onze toewijding aan kwaliteit en innovatie benadrukken.

Klanten aan het woord

Ontdek de waarde die wij toevoegen aan het succes van onze klanten door gespecialiseerde oplossingen te bieden, weerspiegeld in de verhalen en positieve ervaringen van onze tevreden partners.

Neem contact op

Klaar om de volgende stap in uw project te zetten? Neem vandaag nog contact op om uw specifieke behoeften te bespreken. Ontdek hoe onze expertise uw onderneming naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Vraag direct een offerte aan

Navigatie

Over ons

Service