Verhelpt al uw technische problemen

De geïntegreerde oplossingen van IBBR BV helpen bedrijven vooruit!

Wij bieden noodstroomsystemen voor ononderbroken stroomvoorziening en innovatieve verlichtings- en beveiligingsoplossingen om operationele uitmuntendheid te garanderen.

Energie

Maatwerkoplossingen voor energie-, IT- en veiligheidsbehoeften.

Informatie

Integratie van energie-, IT- en veiligheidssystemen maximaliseert productiviteit.

Veiligheid

Voorop blijven met betrouwbare, innovatieve IBBR-oplossingen

Thuisbeveiliging op maat: IBBR garandeert uw gemoedsrust

Ontdek de ultieme veiligheidsoplossing voor thuis bij IBBR. Onze geïntegreerde systemen bieden volledige bescherming, gemoedsrust en behoud van de warme sfeer van uw thuisomgeving.

klanten
0 +
projecten gedaan
0 +
Jaar ervaring
0 +
Over ons

Bedrijven sterker maken door middel van deskundige oplossingen

Ons team werkt nauw samen met klanten om hun unieke vereisten te begrijpen en gepersonaliseerde aanbevelingen te doen, waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat, van advies tot ondersteuning.

Succesvolle projecten

Meer dan 1000 succesvolle projecten voltooid.

Expertteam

Beschikt over een team van meer dan 50 experts uit de sector.

Tevreden klanten

Vertrouwd door meer dan 500 tevreden klanten.

Jarenlange ervaring

Meer dan 20 jaar ervaring in de sector.

Onze diensten

Gestroomlijnde oplossingen voor uw succes

Energie & Infrastructuur

Stimuleer uw processen efficiënt met onze op maat gemaakte energieoplossingen, zorgvuldig ontworpen om aan uw unieke eisen te voldoen.

Noodstroom

Bescherm uzelf tegen storingen met onze betrouwbare noodstroomsystemen, aangepast aan uw specifieke behoeften, van enkele servers tot volledige faciliteiten.

Verlichtingsoplossingen

Verlicht uw werkruimte voor productiviteit en veiligheid met onze innovatieve verlichtingsontwerpen, industriestandaarden en geoptimaliseerd voor energie-efficiëntie.

Technologische infrastructuur

Blijf verbonden en concurrerend met onze geavanceerde IT-oplossingen, waardoor u verzekerd bent van naadloze toegang tot cruciale gegevens en bronnen.

Veiligheidssystemen

Bescherm uw bezittingen en personeel met onze veiligheidsinstallaties, waaronder brandalarmen, CCTV, toegangscontrole en waarschuwingssystemen.

Advies- en ontwerpexpertise

Vertrouw op onze ervaren consultants om op maat gemaakte oplossingen te ontwerpen die perfect aansluiten bij uw bedrijfsdoelstellingen.
REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Ontdek wat onze klanten te zeggen hebben over hun ervaringen met onze diensten en waarom ze voor IBBR blijven kiezen voor hun behoeften op het gebied van energie, IT en veiligheid.

Contacteer ons

Neem contact op

Klaar om de volgende stap te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op om uw projectbehoeften te bespreken en ontdek hoe IBBR BV u kan helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.