NOT Agency

NOT Agency, een jong en ambitieus bedrijf geleid door ondernemers van 21 en 23 jaar oud, is gespecialiseerd in social media marketing. Ze creëren unieke content en versterken online merken.

Item 1
Item 2
Item 3
Item 3
Item 1
Item 2

Efficiëntie in oplevering

We streven ernaar uw projecten snel af te ronden, met behoud van hoge kwaliteit.

Duidelijke Communicatie

Transparante en continue dialoog is essentieel in onze samenwerking, om zeker te zijn dat uw visie wordt gerealiseerd.

Persoonlijke Aandacht

Elk project krijgt onze volledige aandacht, met een aanpak op maat die uw unieke behoeften adresseert.

WIE WIJ ZIJN

Maak kennis met uw experts in

Lennart Bakker: De Visuele Verhalenverteller van NOT Agency

Maak kennis met Lennart Bakker, de visuele kracht achter NOT Agency. Met een diepe passie voor fotografie en videografie, helpt Lennart bedrijven hun verhaal te vertellen door middel van krachtige beelden. Zijn recente passie voor videoproductie, gecombineerd met jarenlange ervaring in fotografie, stelt hem in staat unieke en effectieve digitale ervaringen te creëren die uw merk onderscheiden.

Twan Keijzer: Het Creatieve Genie achter en van NOT Agency

Ontdek Twan Keijzer, het creatieve meesterbrein bij NOT Agency. Zijn passie voor contentcreatie en zijn expertise in videobewerking hebben hem een centrale rol gegeven in het ondersteunen van bedrijven op social media. Twan staat bekend om zijn vermogen om te leren van de diversiteit in zijn klantenbestand, wat hem een dynamische en innovatieve partner maakt voor uw digitale contentstrategieën.

WAT ONS UNIEK MAAKT

Verhalen vertellen met videografie, fotografie & editing

Duik in de wereld van NOT Agency, waar we met videografie, fotografie, en editing unieke verhalen vertellen die uw merk tot leven brengen. Ontdek hoe onze diensten kunnen helpen om uw visuele communicatie naar een hoger niveau te tillen.

Fotografie

We leggen onvergetelijke momenten en cruciale details vast door middel van fotografie, waardoor we de visuele identiteit van een merk kunnen versterken en communiceren.

Videografie

Hiermee brengen we verhalen tot leven door dynamische visuals te creëren die resoneren met het publiek en de essentie van een merk vastleggen.

Editting

Onze editing diensten zijn gericht op het perfectioneren van beeldmateriaal, waarbij we zorgen voor een samenhangende stijl die de boodschap van onze klanten versterkt.
ONZE WERKWIJZE

Hoe ziet een samenwerking er uit?

Onze aanpak begint met een grondige behoefteanalyse, gevolgd door het ontwikkelen van een op maat gemaakt plan. Vervolgens voeren we dit plan uit met nauwgezette aandacht voor detail, terwijl we regelmatig communiceren om te verzekeren dat uw project precies aan uw verwachtingen voldoet.

Het eerste contact

U neemt telefonisch contact met ons op om uw projectideeën uitgebreid te bespreken en de beste mogelijkheden te verkennen.

1
Offerte op maat

U vraagt een gedetailleerde offerte aan, die volledig is afgestemd op uw unieke behoeften en specifieke projectvereisten.

2
Doornemen wensen

Tijdens onze ontmoeting bespreken we grondig uw wensen en bepalen samen de optimale route voor uw projectrealisatie.

3
Start van het project

Na uw akkoord beginnen we met de uitvoering van het werk, waarbij we elk detail zorgvuldig in acht nemen.

4
Oplevering

We ronden het project af met extra aandacht voor kwaliteit en zorgen ervoor dat alles perfect aan uw verwachtingen voldoet.

5
REVIEWS

Wat onze klanten zeggen

Ontdek de positieve feedback van onze klanten over hun ervaringen met onze diensten en ontdek waarom ze ons blijven kiezen voor al hun behoeften.

Contacteer ons

Neem contact op

Klaar om de volgende stap in uw project te zetten? Neem vandaag nog contact op om uw specifieke behoeften te bespreken. Ontdek hoe onze expertise uw onderneming naar nieuwe hoogten kan stuwen.