Alles wat je moet weten om succesvol te traden met crypto en hoe jij volledige financiële vrijheid voor jezelf kan creëren.

Zonder benodigde kennis of ervaring.

Onze grootste actie ooit!

Vul hier jouw gegevens in en claim direct jouw toegang tot de opleiding:

Dit en meer ga je ontdekken:

Verhalen van impact

Duik in video reviews die licht werpen op de reis van leden binnen onze crypto-community. Ervaar uit eerste hand hoe onze benadering bijdraagt aan zowel persoonlijke als financiële ontwikkeling.

Over de opleiding

Onze opleiding biedt een diepgaande duik in de wereld van crypto, gericht op zowel beginners als gevorderden. Je leert alles van de basisprincipes tot geavanceerde strategieën, met een sterke focus op praktische toepassingen en marktanalyse. 

Module 1: Introductie & basis

Verken de basis van de crypto wereld, met een focus op motivatieversterking, financieel beheer, en een introductie in blockchain en smart contracts. Leer de beginselen van crypto aankopen en het belang van kritisch media gebruik.

1
Module 2: Crypto & investeringen

Duik dieper in marktcyclussen, portfolio management, winstnemingsstrategieën, en diverse investeringsmethoden, inclusief contrarian benaderingen. Ontdek de kracht van presales, ICO's, en het gebruik van extra tools voor token onderzoek.

2
Module 3: Veiligheid & analyse

Verhoog je beveiliging met hardware wallets en extra maatregelen, en navigeer veilig door scam-strategieën. Ontwikkel vaardigheden in technische analyse, leer over trend en range trading, en pas sentimentele analyse toe voor marktinzicht.

3
Module 4: De Wereld van DeFi

Verdiep je in Decentralized Finance, leer werken met Rabby wallets, ontdek decentralized exchanges, en ontwikkel vaardigheden in contractanalyse en on-chain analyse, essentieel voor het begrijpen van liquiditeit en marketcap.

4
Module 5: Psychologie & levensstijl

Focus op de ontwikkeling van een handelspsychologie, emotiebeheersing, en de kunst van risicobeheersing. Verbeter je productiviteit en begrijp de impact van marktpsychologie en persoonlijkheidstypes op trading.

5
Module 6: Belasting, voortgang, & certificering

Behandel belastingaspecten van crypto trading, ontdek paden voor voortdurende groei, en rond de opleiding af met een certificaat van voltooiing en een exclusieve deelname actie voor continu leren.

6

Leden successen in beeld

Duik in de resultaten van onze community met screenshots die hun trading successen tonen. Deze beelden onderstrepen de effectiviteit van onze strategieën en educatie, en tonen aan wat je kunt bereiken met gedegen kennis en inzet in de wereld van crypto.

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4

Ben jij klaar voor jouw eigen succesverhaal?

Swing Capital heeft inmiddels al tientallen mensen in Nederland & België geholpen succesvol te worden in het investeren en daytraden op de Crypto Markt en geven hun waardevolle kennis nu aan jou.. Voor maar €1.

Nu tijdelijk €1,-. Geniet van €249 korting.