De plek om alles over crypto,traden,geld,mindset te leren.

Wij kunnen je helpen bij het ontgrendelen van de geheimen achter cryptovaluta, het verfijnen van je lifestyle, het versterken van je mindset, en het optimaliseren van je financiën. Duik met ons in een wereld waar leren en groei hand in hand gaan.

Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1
Item 1

De meesterbreinen achter Swing Capital

Christoff en Thomas, de visionaire oprichters van Swing Capital, combineren hun expertise in cryptovaluta en strategisch financieel beheer om iedereen de kunst van succesvol investeren te leren. Hun gedeelde passie en diepgaande kennis vormen de kern van onze missie: jouw potentieel in de financiële wereld ontgrendelen.

community leden
0 +
elite leden
0 +
jaar ervaring
0 +

Navigatie naar jouw crypto succes

Duik in een traject gericht op jouw ontwikkeling binnen crypto en traden, versterkt door live inzichten en een krachtige community. Ontworpen om je zowel voor te bereiden op de dynamische cryptomarkt als op persoonlijke groei, bieden wij de essentiële bouwstenen voor jouw succes.

Mindset

Ontwikkelt de mentale veerkracht en strategische denkwijze die nodig zijn om succesvol te navigeren in de volatiele cryptomarkten.

Portfolio

Biedt inzicht in strategieën, gericht op het maximaliseren van rendementen en het minimaliseren van risico's in crypto.

Opleiding

Levert uitgebreide educatieve middelen en trainingen om diepgaand begrip van de cryptosector en zijn kansen te bevorderen.

Livestreams

Verzorgt directe toegang tot expertanalyses en marktupdates, essentieel voor het maken van geïnformeerde handelsbeslissingen.

Community

Bouwt een sterke, ondersteunende gemeenschap voor het uitwisselen van kennis, strategieën en ervaringen met gelijkgestemden.

Analyses

Verschaft technische en fundamentele analyses om leden te helpen bij het identificeren van veelbelovende crypto-investeringen.

Verhalen van impact

Duik in video reviews die licht werpen op de reis van leden binnen onze crypto-community. Ervaar uit eerste hand hoe onze benadering bijdraagt aan zowel persoonlijke als financiële ontwikkeling.

Over de opleiding

Onze opleiding biedt een diepgaande duik in de wereld van crypto, gericht op zowel beginners als gevorderden. Je leert alles van de basisprincipes tot geavanceerde strategieën, met een sterke focus op praktische toepassingen en marktanalyse. 

Module 1: Introductie & basis

Verken de basis van de crypto wereld, met een focus op motivatieversterking, financieel beheer, en een introductie in blockchain en smart contracts. Leer de beginselen van crypto aankopen en het belang van kritisch media gebruik.

1
Module 2: Crypto & investeringen

Duik dieper in marktcyclussen, portfolio management, winstnemingsstrategieën, en diverse investeringsmethoden, inclusief contrarian benaderingen. Ontdek de kracht van presales, ICO's, en het gebruik van extra tools voor token onderzoek.

2
Module 3: Veiligheid & analyse

Verhoog je beveiliging met hardware wallets en extra maatregelen, en navigeer veilig door scam-strategieën. Ontwikkel vaardigheden in technische analyse, leer over trend en range trading, en pas sentimentele analyse toe voor marktinzicht.

3
Module 4: De Wereld van DeFi

Verdiep je in Decentralized Finance, leer werken met Rabby wallets, ontdek decentralized exchanges, en ontwikkel vaardigheden in contractanalyse en on-chain analyse, essentieel voor het begrijpen van liquiditeit en marketcap.

4
Module 5: Psychologie & levensstijl

Focus op de ontwikkeling van een handelspsychologie, emotiebeheersing, en de kunst van risicobeheersing. Verbeter je productiviteit en begrijp de impact van marktpsychologie en persoonlijkheidstypes op trading.

5
Module 6: Belasting, voortgang, & certificering

Behandel belastingaspecten van crypto trading, ontdek paden voor voortdurende groei, en rond de opleiding af met een certificaat van voltooiing en een exclusieve deelname actie voor continu leren.

6

Leden successen in beeld

Duik in de resultaten van onze community met screenshots die hun trading successen tonen. Deze beelden onderstrepen de effectiviteit van onze strategieën en educatie, en tonen aan wat je kunt bereiken met gedegen kennis en inzet in de wereld van crypto.

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Item 1
Item 2
Item 3
Item 4

Transparantie in resultaten

Bekijk onze handelsgeschiedenis en resultaten via een gedetailleerd overzicht op Edgewonk. Dit onderdeel biedt inzicht in onze trading prestaties, strategieën, en leerprocessen. Perfect voor wie onze effectiviteit en aanpak van dichtbij wil bestuderen en begrijpen hoe wij navigeren door de cryptomarkt. 

Trackrecord Christoff

Ontdek Christoff’s actieve handelsbenadering en zijn trackrecord in trading. Hij staat bekend om zijn frequente en strategische trades in de cryptomarkt. Voor een diepgaand inzicht in zijn handelsprestaties en strategieën, bekijk de details via de verstrekte link. Dit zal je een duidelijk beeld geven van zijn aanpak en succes in trading, een bron van inspiratie en leren voor elke handelaar.

Vertrouwen door ervaringen

Lees Trustpilot reviews om te ontdekken hoe onze diensten bijdragen aan succes in crypto. Echte verhalen onthullen de waarde van onze community, opleiding, en ondersteuning.

Scoort een 4.8 uit 5 gebaseerd op 40 reviews op

Klaar om gas te geven?

Stap in onze wereld waar elk aspect van crypto-trading en persoonlijke groei wordt versneld. Ontdek hoe onze geavanceerde opleidingen, diepgaande marktanalyses en een dynamische community jouw pad naar succes kunnen smeden. Of je nu beginner bent of al ervaring hebt, wij zetten jou in de startblokken voor een toekomst vol mogelijkheden.

Kies je niveau

Eerste stap richting crypto?

Begin je avontuur in crypto met onze gratis community. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een vliegende start te maken. Stap vandaag nog in en ontdek de kracht van gezamenlijke kennis en ervaring.

Al wat ervaring met crypto?

Til je crypto-ervaring naar een hoger niveau in onze community voor gevorderden. Hier verdiep je je kennis met complexe strategieën en analyses, terwijl je connecties legt met ervaren handelaren. 

Weet je al veel van crypto?

Verbeter je crypto-vaardigheden met persoonlijke coaching van Christoff en Thomas. Dit individuele traject biedt maatwerk strategieën en intensieve begeleiding, gericht op het bereiken van professionele groei in de crypto-wereld.

De meestgestelde vragen

Ontdek antwoorden op veelgestelde vragen over onze diensten, van starttips tot strategieën. Deze gids is een must-read voor iedereen in de community, gericht op het verrijken van je crypto-reis.

Wat doet Swing Capital precies?

Heel concreet, voor wie zijn wij? En wat kunnen wij jou bieden?

Wij zijn er voor de individu die waarde hecht aan een harde mentaliteit, authenticiteit, transparantie en oprechtheid. Die inziet dat de journey gezamenlijk bewandelen een versnelt en efficiënter proces is. En bovenal, voor de individu die actief zijn toekomst wilt opbouwen vanuit day/swingtrading, DeFi en investeren. Dit zowel parttime als fulltime.

En dan het proces, wat is weggelegd voor jou?

– Community (Iedereen) > Voor de beginner/mild ervaren in crypto, die graag de stap naar day/swingtrader of DeFi-investeerder wilt maken en niet weet waar die moet beginnen. Daarvoor is onze gratis community ideaal! 

Ook geschikt voor iedereen die Swing Capital zijn specialiteiten gratis wilt uitproberen voordat ze een dienst afnemen. (gratis)

– Opleiding (Beginner/ervaren) > Een compete (in-depth) crypto/trading opleiding over day/swingtrading, DeFi, psychologie en investeren. 

Kort gezegd geven wij dus alle kennis en ervaring weg voor een bakje koffie, zodat het toegankelijk is voor iedereen die de journey wilt bewandelen gecombineerd met een duidelijk stappenplan en 24/7 toegang tot het team van Swing Capital om vragen te stellen die je verder helpen met het proces.  (“gratis”)

– Exclusieve community (Toegewijde mild ervaren) > Het privé netwerk van onze toegewijde traders en (DeFi) investeerders is een serieuze stap waar je 100% zeker van moet zijn. Want hier gaan we de diepte in, stellen we kritische vragen en maximaliseren wij samen jouw groei.

We doen dagelijks interactieve live sessies over DeFi en trading, inclusief wekelijkse marktupdates voor Bitcoin en Altcoins. Onze gems met lage market caps worden ook hierin gedeeld, de moves die wij daarop maken en de onderbouwing van het project. Dit zijn projecten die wij op korte termijn flippen of op langer termijn holden, denk aan 10-100x potenties.

We delen in volledige transparantie onze eigen portfolio, zo kan jij duidelijk inzien waar wij op inspelen en wat onze ROI is. 

Daarnaast geven wij ons volledige systeem door, dit zodat jij kan werken met een bewezen systeem die in elke markt wending werkt (vooral in de bearmarkt). Niet een copy-paste systeem, we maken deze samen met jou op maat tot deze optimaal werkt voor jou.

Onze 24/7 beschikbaarheid garandeert dat we altijd klaar staan om je te begeleiden, te helpen en te sparren over zowel het leven als crypto.

Bovendien gaan we dieper in op de psychologie van de mens, waarbij we onthullen hoe ons brein aanzienlijke invloed uitoefent op jouw toekomst. Dit inzicht biedt een waardevolle toevoeging aan je persoonlijke en financiële groei. (betaald)

– 1 op 1 traject (Toegewijde beginner/ervaren) > Naast alles wat we al bieden geven wij jou ook de mogelijkheid om een op maat gemaakt traject af te nemen bij Swing Capital.

Kort gezegd schalen wij (intensief) samen op om binnen 3 t/m 9 maanden de mogelijkheid te hebben om fulltime crypto te traden.

Christoff en Thomas houden je strak accountable op jouw doelen en zorgen we samen met jou ervoor dat jij jouw maximale potentieel benut.

We gaan maandelijks fysiek met alle 1 op 1’s zitten om een mastermind te doen, plannen uit te zetten, te netwerken, en exclusieve activiteiten te doen voor een diepere binding.

We bouwen samen met jou een volledig winstgevend systeem die in elke bear markt, consolidatie en een bull markt werkt. Dit met onderbouwd bewijs (data).

Daarbij krijg je toegang tot alles wat we ooit op de markt zetten en krijg jij als hoogwaardig lid voorrang en eerder toegang daarop (alles in inbegrepen, de elite en de opleiding). (betaald)

Krijg ik financieel advies?

Swing Capital geeft in geen enkele situatie financieel advies. Wij zijn hier ook niet toe bevoegd. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor jouw winsten, als dan ook verliezen. Echter helpen wij jou wel aan de juiste kennis rondom de financiële markten. Wij delen onze eigen inzichten en ervaringen in de markt. Wat jij hier mee doet is totaal aan jou. Wij raden het ook altijd aan om je eigen onderzoek te doen.

Ik heb een fulltime job, kan ik hiernaast traden?

Ja absoluut. Het leren van daytrading, DeFi, psychologie of investeren kost hooguit 1-4 uur per dag. Input = output.

Hoeveel kapitaal ben ik nodig om te starten?

Als wij opnieuw moesten beginnen zou dat met een budget van €1.000 zijn. En minimaal €250 wat we maandelijks apart zouden zetten voor het traden/investeren.

Is Swing Capital betrouwbaar?

Bij twijfel nooit doen, wel hebben wij een trackrecord die +1 jaar aan data en aantoont dat wij winstgevend zijn. Daarnaast kun je onze reviews lezen op Trustpilot. Wanneer je ons eerst wilt leren kennen kun je altijd lid worden van onze gratis community.

Ik zie alleen Elite, hoe kom ik in het 1 op 1 traject?

Momenteel geven wij alleen 1 op 1 aan onze elite members die daar behoefte aan hebben.

Wel kun je via dit formulier jouw aanmelding voldoen, én wellicht dat wij elkaar snel spreken.

Welke exchanges gebruiken jullie?

We maken voornamelijk gebruik van Finst voor spot transacties en ByBit voor traden met leverage of margin (centrale exchanges). In de meeste gevallen gebruiken wij decentrale exchanges.

Kan ik de livestreams terugkijken?

Jazeker! Alles wordt opgenomen en direct geüpload. Ook is het altijd mogelijk om eerdere livestreams terug te kijken.

Hoelang duurt het voordat ik winst maak?

We kunnen en mogen hier geen uitspraken over doen, omdat het afhankelijk is van hoe serieus jij jouw proces neemt. Echter is dit per persoonlijk verschillend. Reken er zeker 2 jaar voor, voordat je er consistent vruchten van kan plukken.

Hanteren jullie een 100% tevredenheidsgarantie?

Ja, onze missie is om een win-win te creëren. Wij zijn zo zeker van onze kwaliteit dat als je NIET tevreden bent jij je volledige aankoopbedrag terug krijgt. Binnen 14 dagen na aankoop (bekijk onze algemene voorwaarden).

Mijn vraag staat niet in de FAQ, wat nu?

Stuur een e-mail naar info@swingcapital.nl of een whatsapp naar Christoff en je ontvangt zo snel mogelijk een reactie. Wij staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden!